Etusivu Uutuudet Oma asiakastili Tarjoukset
Tuoteryhmät
Tietosivut
XLNT Sport

Mainosta myös omaa sivuasi
Toimitusehdot / XLNT Sport

Toimitustavat

Nopea ja helppo toimitustapa on Suomen posti. Posti toimittaa tilauksen turvallisesti, helposti ja nopeasti lähimpään postin toimipisteeseen. Tuotteet postitetaan Oulun varastolta tilausta seuraava arkipäivänä. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja tulostetun saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Maksamme kaikki toimituskulut yli 150 euron tilauksista. Käytämme aina edullisinta postitustapaa, joten postikulut ovat alle 150 euron tilauksissa noin 8,5 euroa. 

Toimitusaika

Keskimäärin 1-2 arkipäivää 

<br />

Maksuturva-palvelu

Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle, jossa voit maksaa tilauksesi verkkopankissa. Sinulla on aina mahdollisuus tarkistaa vastaanottamasi tilaus ennen kuin varat siirretään myyjälle. Palvelu on sinulle ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Maksusuoritukset säilytetään turvallisesti erillisillä asiakasvaratileillä suomalaissa pankeissa kunnes ne tilitetään myyjälle. Asiakasvarat ovat erillään Suomen Maksuturva Oy:n omista varoista ja niitä voidaan siirtää ainoastaan myyjälle tai takaisin ostajalle.

Maksuturva - maksut verkkopankkitunnuksilla

Käytössäsi ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet:

Nordea 
Osuuspankki
Paikallisosuuspankki
Sampo Pankki
Tapiola
S-Pankki
Ålandsbanken
Aktia
Säästöpankki
Handelsbanken

Maksuturva toimii näin:

  1. Valikoi verkkokaupassa haluamasi tuotteet. Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle.
  2. Maksa tilauksesi verkkopankissa.
  3. Maksuturva ilmoittaa maksusta myyjälle, joka toimittaa tilauksesi. Voit seurata kirjatun lähetyksen kulkua Maksuturvan kotisivuilla tai klikkaamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.
  4. Kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi, Maksuturva tilittää maksun myyjälle automaattisesti. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, tee peruutus Maksuturvalle ja saat rahasi täysimääräisenä takaisin.

Jos vastaanottamasi tilaus on kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Maksuturvalle.

Maksuturva informoi ja opastaa sinua sähköpostitse toimituksen aikana:

  1. Maksun jälkeen Maksuturva toimittaa sinulle vahvistuksen maksutoimeksiannosta, joka sisältää myös linkin tilauksen seuranta- sekä peruutustoimeksiantosivulle.
  2. Mikäli toimitustapana on kirjattu lähetys esim. Itellan pakettitoimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin sinulle saatuaan tiedon toimituksen vastaanotosta kuljetusyritykseltä. Tässä tapauksessa sinulla on vastaanoton jälkeinen päivä aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle.
  3. Mikäli toimitustapana on kirjaamaton kirje, nouto tai myyjän oma toimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin, kun myyjä kuitannut Maksuturvalle toimituksen lähetyksi tai perille menneeksi. Tässä tapauksessa sinulla on viisi (5) päivää aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle.

Yhteystiedot:
Suomen Maksuturva Oy
y-tunnus: 2121703-0
Tammasaarenkatu 1
00180 HELSINKI                               
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 - 17.00                       
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

 

Viallisen tuotteen palautus

Kaikilla XLNT Sportin tuotteilal on 100 % tyytyväisyys ja palautustakuu. Jos haluat palauttaa tuotteen niin voit ottaa meihin yhteyttä sekä puhelimitse, että sähköpostitse. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta janne.ahonen@xlnt-sport.fi tai puhelimella numerosta 040 911 5929.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta janne.ahonen@xlnt-sport.fi
- Puhelimella numerosta 040 911 5929

Ostoskori
0 kpl
Valitse kieli
suomi
Maksutavat